• پنل کاربری
    • ورود
    • ثبت نام
  • تعیین سطح
  • دوره‌های ویدئویی
    • پکیج ویدیویی آیلتس
      • نکات کلیدی رایتینگ آیلتس
      • نکات کلیدی ریدینگ آیلتس
      • نکات کلیدی لیسنینگ آیلتس
      • نکات کلیدی اسپیکینگ آیلتس
    • لغات و کالوکیشن‌های موضوعی آیلتس
  • مشاوره فردی
  • تصحیح رایتینگ
  • تمرین اسپیکینگ
  • مقاله‌های آموزشی

کدامیک از بخش‌های اسپیکینگ آیلتس از اهمیت بیشتری برخوردار است؟

نظر بدهید

آیا همه بخش‌های اسپیکینگ آزمون آیلتس به یک میزان اهمیت دارند؟

آزمون اسپیکینگ آیلتس براساس برآیند عملکرد شما در همه بخش‌های آزمون نمره‌دهی می‌شود. مصحح در هریک از بخش‌های آزمون، نحوه به کار بردن زبان انگلیسی شما را با استفاده از ۴ معیار نمره‌دهی مورد ارزیابی قرار می‌دهد.

 

آنچه در این مطلب خواهید خواند
I. بخش ۱ اسپیکینگ
II. بخش ۲ اسپیکینگ
III. بخش سوم اسپیکینگ
IV. آیا مصحح در طول آزمون راجع به نمره من تصمیم‌گیری می‌کند یا پس از اتمام آزمون؟
V. آیا نمونه پاسخ در اختیار مصحح قرار می‌گیرد؟
VI. عدم پاسخ‌دهی به یک سوال، بر روی نمره تأثیر خواهد گذاشت؟
VII. اگر ایده‌های زیادی به ذهنم نرسد، نمره پایین کسب می‌کنم؟

بخش ۱ اسپیکینگ

 

چنانچه در بخش اول اسپیکینگ ماهر باشید اما در سایر بخش‌ها عملکرد خوبی نداشته ‌باشید، پس نمی‌توانید نمره خوبی کسب کنید. برای کسب نمره خوب، لازم است در همه بخش‌ها عملکرد خوبی از خودتان ارائه دهید. اکثر سوالات بخش اول، سوالات آسانی هستند و موضوع سوالات درمورد خودتان یا کشورتان می‌باشد؛ پس از دانش‌آموزان سطح بالا انتظار می‌رود که در این بخش به ‌خوبی عمل کنند.

استفاده از پاسخ‌هایی مانند ‘Yes I do’ یا ‘No I don’t’ باعث می‌شود تا نتوانید به میزان کافی سطح زبان خود را به نمایش بگذارید تا مصحح بتواند آن‌ را مورد ارزیابی قرار دهد. در اینصورت هنگام ورود به بخش دوم، نمره احتمالی شما نمره بالایی نخواهد بود که بر روی نمره کل شما تاثیر گذار خواهد بود.

 

بخش ۲ اسپیکینگ

 

در بخش دوم اسپیکینگ فرصتی برای مصحح فراهم می‌شود تا بدون قطع‌کردن صحبت شما، در آرامش به انگلیسی صحبت کردن شما گوش دهد. پس گفتگو کوتاه به مدت تنها ۱ دقیقه برای به نمایش گذاشتن سطح زبان شما و توانایی شما در روان صحبت کردن در زبان انگلیسی کافی نیست.

با این حال می‌توانید با گفتگو کوتاه به مدت ۱ تا ۵/۱ دقیقه نمره خوبی کسب کنید، به این شرط که در طول همین مدت کوتاه بتوانید به ‌خوبی از زبان انگلیسی استفاده کنید و از تسلط بالایی برخوردار باشید.

پس از اتمام بخش دوم اسپیکینگ، مصحح کم و بیش نمره‌ای برای شما در نظر دارد. یکی از روش‌هایی که می‌توانید سطح گسترده‌تری از زبان خود را به مصحح نمایش دهید، افزودن اطلاعات و جزئیات بیشتر به هر سوال می‌باشد. استفاده از توصیفات، باعث می‌شود تا مصحح از توانایی شما در روان صحبت کردن و دایره واژگان شما آگاهی پیدا کند.

با احساس صحبت کردن نیز می‌تواند آهنگ صدا بهتری ایجاد کند. پرداختن به جزئیات باعث می‌شود تا دستور زبان و ساختار جملات بهتری مورد استفاده قرار گیرد.

ذکر مثال‌های گذشته یا ذکر ایده‌های آینده می‌تواند زمان‌های دستوری بیشتری را به نمایش بگذارد.

سعی کنید روش‌هایی برای به نمایش گذاشتن مهارت زبان انگلیسی خود در بخش دوم بیابید.

 

بخش سوم اسپیکینگ

 

در بخش سوم، فرصتی برای مصحح فراهم می‌شود تا سوالات عمیق‌تری بپرسد که برای پاسخ‌دهی به آن‌ها، مهارت زبان انگلیسی در سطح بالاتری نیاز است.

سوالات این بخش انتزاعی می‌باشد. این سوالات مربوط به شما نیست و در مورد جهان پیرامون می‌باشد. برای پاسخ‌دهی بهتر به این قبیل سوالات، باید از سطح بالاتری از زبان انگلیسی برخوردار باشید.

شما می‌توانید سطح بهتری از دایره واژگان، دستور زبان، روان صحبت کردن و تلفظ را به مصحح نشان دهید. این کار فرصت مناسبی برای ارتقاء نمره‌تان می‌باشد. مسلماً ذکر مثال‌ها و توضیحات جزئی درمورد ایده‌هایتان، سبب ارائه سطح بالاتری از زبان انگلیسی می‌شود که در کسب نمره بالاتر کمک‌ کننده خواهد بود.

 

 

آیا مصحح در طول آزمون راجع به نمره من تصمیم‌گیری می‌کند یا پس از اتمام آزمون؟

 

مصححی که آزمون شما را اجرا می‌کند، درمورد نمره شما تصمیم‌گیری می‌کند و نمره پس از پایان آزمون داده می‌شود. مصحح پس از اتمام بخش سوم اسپیکینگ درمورد نمره شما تصمیم نهایی را می‌گیرد.

 

آیا نمونه پاسخ در اختیار مصحح قرار می‌گیرد؟

 

خیر، برای ارزیابی شما در آزمون اسپیکینگ آیلتس از هیچ نمونه پاسخی استفاده نمی‌شود. هر دانش‌آموز از سطح متفاوتی از زبان انگلیسی استفاده می‌کند و پاسخ‌های متفاوتی ارائه می‌دهد. نمره شما با توجه به توانایی شما در زبان انگلیسی محاسبه می‌شود؛ یعنی براساس سطح و میزان و درستی زبان انگلیسی که ارائه داده‌اید.

 

عدم پاسخ‌دهی به یک سوال، بر روی نمره تأثیر خواهد گذاشت؟

 

اگر در سایر سوالات عملکرد خوبی داشته باشید و از زبان انگلیسی مناسبی استفاده کنید، امکان کسب نمره خوب وجود دارد. دست و پنجه نرم کردن با یک سوال درحالی‌که از پس سایر سوالات به ‌خوبی برآمده‌اید، نباید مشکل‌ساز باشد و بر روی نمره شما اثر بگذارد.

 

اگر ایده‌های زیادی به ذهنم نرسد، نمره پایین کسب می‌کنم؟

آزمون اسپیکینگ آیلتس تنها زبان انگلیسی شما را مورد ارزیابی قرار می‌دهد و هدف آن ارزیابی ایده‌های شما نیست. البته پاسخ‌های شما لازم است به طور مشخص بر روی سوال پرسیده شده تمرکز داشته باشد. شما لازم است مستقیما به سوالی که شنیده‌اید پاسخ دهید و مرتبط بودن پاسخ شما به سوال پرسیده شده مهم است.

این آزمون نسبت به آزمون رایتینگ بسیار متفاوت می‌باشد. در آزمون رایتینگ آیلتس ایده‌ها، پاسخ‌ها، نحوه بسط دادن ایده‌ها و نحوه پرداختن به آن‌ها مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. در آزمون اسپیکینگ آیلتس تنها دایره واژگان، دستور زبان، روان صحبت کردن و تلفظ شما مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

 

 

 

 

دسته‌ها: IELTS, Speaking برچسب‌ها: اسپیکینگ آیلتس, بخش های اسپیکینگ آیلتس

Subscribe
Notify of
guest

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
IELTS writing course - sidebar
IELTS speaking course - sidebar

خبرنامه

برای دریافت جدیدترین مطالب آموزشی درخبرنامه‌ی ما عضو شوید.     عضویت در خبرنامه

جست و جو در مقاله‌های آموزشی

  • دسته‌ها

  • سطوح

تماس با ما

آدرس: تهران، بزرگراه صیاد شیرازی، خیابان صنایع، خیابان گلزار، کوچه لادن شرقی، دوازده‌متری ولی‌عصر، کوچه قائم، کارخانه نوآوری های‌وی
تلفن: ۴۲۰۰۹۱۰ (۰۹۲۲)
شنبه تا چهارشنبه ۱۰ تا ۲۰
فکس: ۸۹۷۷۲۷۱۷ (۲۱)
ایمیل : [email protected]
  • همکاری با ما
  • حریم خصوصی
  • شرایط استفاده
کانال تلگرام آیلتس: [email protected]

تمامی حقوق برای زبان تیپس محفوظ است.

wpDiscuz