• پنل کاربری
    • ورود
    • ثبت نام
  • تعیین سطح
  • دوره‌های ویدئویی
    • پکیج ویدیویی آیلتس
      • نکات کلیدی رایتینگ آیلتس
      • نکات کلیدی ریدینگ آیلتس
      • نکات کلیدی لیسنینگ آیلتس
      • نکات کلیدی اسپیکینگ آیلتس
    • لغات و کالوکیشن‌های موضوعی آیلتس
  • مشاوره فردی
  • تصحیح رایتینگ
  • تمرین اسپیکینگ
  • مقاله‌های آموزشی

آزمون آیلتس (IELTS) و همه آنچه که باید در مورد آن بدانید

نظر بدهید

آنچه در این مطلب خواهید خواند
I. معرفی آزمون آیلتس(IELTS)
I.I. در دسترس و راحت
I.II. آزمونی بین المللی
I.III. آزمونی که امتحان خودشو پس داده و مورد اعتماده!
I.IV. سطح آزمون
I.V. آزمون آیلتس آکادمیک یا جنرال
I.VI. آیلتس برای مهاجرت
I.VI.I. پذیرفته شده برای استرالیا، کانادا، نیوزیلند و انگلستان
I.VI.II. استرالیا
I.VI.III. کانادا
I.VI.IV. نیوزلند
I.VI.V. بریتانیا (انگلیس و اسکاتلند و ولز و شمال ایرلند)
I.VII. آزمون آیلتس برای تحصیل
I.VII.I. آیتلس آکادمیک
I.VII.II. آیلتس جنرال
I.VII.III. کدوم آزمون مناسب منه؟
I.VIII. آزمون آیلتس برای کار
I.VIII.I. ثبت نام حرفه ای
I.VIII.II. آزمون آیلتس برای آموزش حرفه‌ای
I.VIII.III. کدوم مشاغل آزمون آیلتس را درخواست می‌کنند؟
I.IX. کدوم آزمون آیلتس مناسب منه؟
I.IX.I. آیلتس آکادمیک
I.IX.II. آیلتس جنرال
I.X. قالب آزمون
I.X.I. قالب آزمون لیسنینگ یا مهارت گوش دادن
I.X.II. 30 دقیقه (به اضافه 10 دقیقه اضافه در انتهای آزمون برای انتقال پاسخ‌ها به پاسخنامه)
I.X.III. قالب آزمون ریدینگ یا مهارت خواندن
I.X.IV. 60 دقیقه (بدون وقت اضافه در انتهای آزمون)
I.X.IV.I. ریدینگ آزمون آیلتس آکادمیک
I.X.IV.II. ریدینگ آزمون آیلتس جنرال
I.X.V. قالب آزمون رایتینگ یا مهارت نوشتاری
I.X.VI. 60 دقیقه
I.X.VI.I. رایتینگ آزمون آیلتس آکادمیک
I.X.VI.II. رایتینگ آزمون آیلتس جنرال
I.X.VII. قالب اسپیکینگ یا مهارت صحبت کردن
I.X.VIII. 11-14 دقیقه
I.XI. نمره بندی در آزمون آیلتس به چه صورته؟
I.XI.I. محاسبه نمرات آزمون آیلتس
I.XII. مدت اعتبار آزمون آیلتس
I.XIII. اطمینان از کیفیت و رعایت انصاف در آزمون آیلتس
I.XIII.I. سیستم‌ها و ضمانت‌ها برای اطمینان از کیفیت
I.XIII.II. اطمینان از قابلیت اطمینان نتایج
I.XIII.III. امنیت آزمون
I.XIII.IV. تأیید نمرات IELTS

معرفی آزمون آیلتس(IELTS)

آزمون آیلتس، یک سیستم بین المللی سنجش مهارت‌های زبان انگلیسیه و  برای ارزیابی توانایی زبان انگلیسی افرادی که مایل به تحصیل یا کار در کشوری که در آن زبان انگلیسی زبان ارتباطی اونهاست، طراحی شده. آیلتس توسط بیش از 10،000 سازمان در سراسر جهان، از جمله دانشگاه‌ها، کارفرمایان، سازمان‌های حرفه‌ای و مهاجرتی و سایر سازمان‌های دولتی پذیرفته شده. برای دیدن فهرست سازمان‌هایی که نمرات IELTS را می‌پذیرند می‌تونید به این آدرس ielts.org/recognition مراجعه کنید.

در آزمون آیلتس، عملکرد شما در 4 مهارت لیسنینگ، ریدینگ، رایتینگ و اسپیکینگ سنجیده میشه و علاوه بر دریافت یک نمره جداگانه از یک (1) تا (9) در هر یک از این 4 مهارت، سطح شرکت کنندگان در آزمون آیلتس با یک نمره نهایی (overall score) از یک (1) تا (9) مشخص میشه.

در دسترس و راحت

آیلتس در بیش از 140 کشور جهان و  4 بار در ماه و در روزهای شنبه و پنج شنبه برگزار میشه. برای پیدا کردن تاریخ آزمون در منطقه خودتون، لطفا با نزدیکترین مرکز آزمون آیلتس تماس بگیرید. لیستی از تمامی مکان هایی که  در سراسر جهان آزمون آیلتس برگزار میشه رو میتونید در آدرس ielts.org ببینید.

آزمونی بین المللی

آزمون آیلتس بصورت بین المللی روی محتوای خودش متمرکزه. مثلاً متون و سوالات از تألیفات انگلیسی زبان سراسر جهانه و طیف وسیعی از لهجه‌های بومی (آمریکای شمالی، استرالیا، نیوزیلند، بریتانیا و غیره) رو در آزمون لیسنینگ دربرمیگیره و همه گونه‌های استاندارد انگلیسی در پاسخهای کتبی و گفتاری تستها رو می‌پذیره.

آزمونی که امتحان خودشو پس داده و مورد اعتماده!

آزمون آیلتس توسط  متخصصان برجسته جهان در ارزیابی زبان گسترش پیدا کرده و به وسیله یک برنامه گسترده تحقیق، اعتبار سنجی و  پشتیبانی میشه.

سطح آزمون

آزمون آیلتس برای ارزیابی مهارت‌های زبان انگلیسی در طیف وسیعی از سطوح طراحی شده و در آزمون IELTS چیزی مثل پاس کردن یا رد شدن وجود نداره. نتایج بصورت نمره در مقیاسی از 1 (کمترین) تا 9 (بالاترین) اعلام میشه .

آزمون آیلتس آکادمیک یا جنرال

آیلتس در دو نوع آکادمیک و جنرال برگزار میشه: آکادمیک برای افرادی هست که قصد دارند برای تحصیلات تکمیلی به یک کشور انگلیسی زبان بروند و جنرال برای افرادیه که میخوان به استرالیا، کانادا و انگلستان برای تحصیلات متوسطه، برنامه های آموزشی و تجربه‌ی کار در محیط انگلیسی زبان مهاجرت کنند. در هر دو نوع، ارزیابی معتبر و دقیق از چهار مهارت زبانی ارائه میشه: گوش دادن (Listening)، خواندن (Reading)، نوشتن (Writing) و صحبت کردن (Speaking).

آیلتس برای مهاجرت

پذیرفته شده برای استرالیا، کانادا، نیوزیلند و انگلستان

آیلتس به عنوان مدرک پذیرش زبان انگلیسی برای تحصیل، کار و مهاجرت در استرالیا، کانادا، نیوزیلند و انگلستان، و همچنین برای تحصیل و کار در ایالات متحده آمریکا پذیرفته شده.

هر کشوری الزامات آزمون آیلتس خودش رو مشخص میکنه. برای اطلاع از آخرین اطلاعات، لطفا از سایت‌های دولتی مربوطه بازدید کنید.

استرالیا

آیلتس برای بسیاری از ویزاها و  اقامت دائم استرالیا پذیرفته شده. این آزمون برای بعضی از سازمان های حرفه ای استرالیا و موسسات اعتباربخشی هم مورد نیازه.

کانادا

اگه برای ویزای کار یا اقامت دائم در کانادا درخواست ویزا دادید، احتمال داره که مدارک لازم برای مهارت های زبان انگلیسی رو ازتون بخوان. آزمون جنرال IELTS تنها آزمون بین المللی در دسترس زبان انگلیسی هست که توسط سازمان مهاجرت، پناهندگان و شهروندی کانادا (IRCC) برای مهاجرت به کانادا مورد قبوله.

نیوزلند

دولت نیوزلند، آزمون آیلتس رو به عنوان یک مدرک تحصیلی زبان انگلیسی برای بسیاری از ویزاها از جمله کسانی که به عنوان  مهاجر، سرمایه‌گذار و کارآفرین یا اقامت درخواست دادند رو خواستاره.

بریتانیا (انگلیس و اسکاتلند و ولز و شمال ایرلند)

ارائه ی مدارک مرتبط با مهارت های زبان انگلیسی برای افرادی که درخواست اقامت دائم در انگلستان  (“اقامت طولانی”) دادند، ضروریه و یکی از اونها آزمون آیلتس هستش.

آزمون آیلتس برای تحصیل

این آزمون برای 10000 موسسه به عنوان مدرک تحصیلی زبان انگلیسی مورد قبوله. گواهینامه IELTS برای بیش از 10،000 موسسه آموزشی در سراسر جهان به عنوان گواهی مهارت در زبان انگلیسی به رسمیت شناخته شده . برخی از دانشگاه ها در کشورهای غیر انگلیسی زبان، که در آن دوره‌ها به زبان انگلیسی تدریس میشه نیاز به نمره قابل قبول در IELTS دارند.

آیتلس آکادمیک

آزمون آیلتس آکادمیک برای ورود به تحصیل در مقطع کارشناسی یا تحصیلات تکمیلی مورد نیازه و  ارزیابی میکنه که آیا شما آماده‌اید که در محیطی که از زبان انگلیسی استفاده میشه  شروع به تحصیل یا آموزش کنید یا نه و بعضی از ویژگی های زبان مورد استفاده در تحصیلات دانشگاهی رو هم نشون میده.

آیلتس جنرال

این آزمون IELTS برای کسانی  که قصد آموزش و یا تحصیل در سطح پایین‌تر و همچنین افرادی که تمایل به مهاجرت به استرالیا، کانادا، نیوزیلند و انگلستان دارند، مناسبه. این آزمون روی مهارت های پایه‌ای در زمینه‌های اجتماعی و محیط‌های کاری  تمرکز میکنه.

کدوم آزمون مناسب منه؟

بیشتر افراد، آزمون آیلتس رو برای تحصیل در خارج از کشور انجام میدند، اما قبل از انتخاب آزمون مهمه که نیازهای ورود به سازمانهای خصوصی مختلف رو هم بررسی کنید.

دانش آموزان میتونند نتایج آزمون آیلتس خودشون رو برای حداکثر پنج سازمان که اون رو بصورت اتوماتیک و رایگان دریافت میکنند، ارسال کنند و در واقع خودشون رو معرفی کنند. ارسال نتایج به سازمانهای بیشتر، هزینه داره. شما میتونید از مرکزی که در اون آزمون دادید درخواست کنید که تا زمانی که نمره ی IELTS معتبره، نتایج رو براتون بفرستند.

آزمون آیلتس برای کار

کارفرماها، سازمانهای حرفه ای و انجمن ها، IELTS رو می پذیرند. سازمانها در سراسر جهان بر این باورند که آزمون آیلتس به آنها کمک میکنه تا افراد مناسب رو انتخاب کنند.

ثبت نام حرفه ای

در اکثر کشورهایی که زبان اصلی اونها زبان انگلیسیه، مدارک قابل قبول و معتبری از مهارتهای زبانی رو به عنوان پیش نیاز برای متقاضیان و فارغ‌التحصیلان بین‌المللی در ثبت نام حرفه‌ای اعلام می کنند. سطح مهارت‌های مورد نیاز بین سازمان‌ها و حرفه‌ها و همچنین در هر کشور و حوزه‌ اختیارات اون‌ها متفاوته.

آزمون آیلتس برای آموزش حرفه‌ای

آزمون جنرال IELTS سطح مهارت زبان انگلیسی رو در یک زمینه عملی و روزمره میسنجه و سوالات و متونی رو در محیط کار و موقعیت اجتماعی مورد ارزیابی قرار میده. آموزش حرفه‌ای بویژه در ساخت و ساز، مهمانداری و صنایع گردشگری، معمولاً مورد نیازه.

کدوم مشاغل آزمون آیلتس را درخواست می‌کنند؟

  • حرفه‌های مراقبت‌های بهداشتی، مانند پرستاری، پزشکی و داروسازی، که در اون‌ها مهارت زبان انگلیسی اهمیت حیاتی داره.
  • سایر سازمان‌های حرفه‌ای در کشورهای مختلف از جمله بخش‌های حسابداری، مهندسی، قانون و امور دامپزشکی
  • طیف گسترده‌ای از کارفرمایان از بخش‌هایی از قبیل مالی، دولت، ساخت و ساز، انرژی، حمل و نقل هوایی و گردشگری

کدوم آزمون آیلتس مناسب منه؟

دو نوع آزمون آیلتس وجود داره: آکادمیک و جنرال

آیلتس آکادمیک

آزمون آیلتس آکادمیک برای افرادی هست که قصد تحصیلات تکمیلی یا ثبت نام حرفه‌ای در یک محیط انگلیسی زبان رو دارند. این برخی از ویژگی های زبان دانشگاهی رو نشان میده و ارزیابی میکنه که آیا شما آماده تحصیل هستید یا خیر. این رویکرد به طور گسترده توسط موسساتی که IELTS رو تشخیص میدند، پشتیبانی میشه.

آیلتس جنرال

آزمون جنرال IELTS برای افرادیه که برای تحصیلات متوسطه، دوره ی کار یا برنامه های آموزشی به کشورهای انگلیسی زبان میرند. همچنین این آزمون از پیش نیازهای مهاجرت به استرالیا، کانادا، نیوزیلند و انگلستان هست و روی مهارتهای پایه ای در زمینه‌های اجتماعی و محیط کار تمرکز میکنه.

سازمانهای خصوصی، پیش نیازهای متفاوتی دارند. مطمئن شید که سازمان مورد نظرتون آزمون آیلتس رو به رسمیت میشناسه یا نه.

قالب آزمون

آزمون IELTS توانایی‌های شما در 4 مهارت گوش دادن (Listening)، خواندن (Reading)، نوشتن (Writing) و صحبت کردن (Speaking) به زبان انگلیسی رو در کمتر از سه ساعت بررسی میکنه.

همون‌طور که گفتیم، دو نوع آزمون آیلتس داریم: آیلتس آکادمیک و جنرال. دو مهارت گوش دادن و صحبت کردن برای هر دو آزمون یکسانه، اما موضوعات مربوط به خواندن و نوشتن در هر کدوم از اون‌ها متفاوته.

تمام بخش های مربوط به گوش دادن، خواندن و نوشتن آزمون های IELTS در یک روز و بدون هیچ وقفه‌ای تکمیل میشه. بخش Speaking یا صحبت کردن میتونه تا یک هفته قبل یا بعد از آزمون‌های دیگه تکمیل بشه که تاریخ دقیق آزمون Speaking از طریق مرکز آزمون به شما اطلاع داده میشه.

کل زمان آزمون کتبی 2 ساعت و 45 دقیقه هست. همچنین زمان آزمون اسپیکینگ معمولاً بین 11 تا 14 دقیقه است.

قالب آزمون لیسنینگ یا مهارت گوش دادن

 30 دقیقه (به اضافه 10 دقیقه اضافه در انتهای آزمون برای انتقال پاسخ‌ها به پاسخنامه)

شما به چهار فایل صوتی زبان انگلیسی بومی گوش میدید و بعد پاسخ خودتون رو  به 40 سوال مینویسید.

فایل صوتی 1: مکالمه بین دو نفر در یک زمینه اجتماعی معمول

فایل صوتی 2: یک مونولوگ یا تک گویی در یک زمینه اجتماعی روزمره، به عنوان مثال یک سخنرانی در مورد امکانات محلی

فایل صوتی 3: مکالمه‌ای بین دو تا چهار نفر در یک زمینه آموزشی. مثلاً مکالمه‌ای بین یک استاد دانشگاه و دانشجو که در مورد موضوعی بحث می کنند.

فایل صوتی 4: یک مونولوگ در مورد یک موضوع علمی، به عنوان مثال سخنرانی دانشگاه.

ارزیابی کنندگان به دنبال شواهدی از توانایی شما در درک ایده‌های اصلی، اطلاعات دقیق  و واقعی، نظرات و نگرش سخنرانان و اهداف اون و شواهدی از توانایی شما برای پیگیری و درک نحوه توسعه ایده‌ها هستند.

قالب آزمون ریدینگ یا مهارت خواندن

60 دقیقه (بدون وقت اضافه در انتهای آزمون)

این بخش شامل 40 سواله که برای تست طیف گسترده‌ای از مهارت‌های خواندن طراحی شده و شامل خواندن برای درک ایده‌های اصلی، جزئیات، استدلال منطقی و شناخت نظرات، نگرش و هدف نویسندگان اون متنه.

ریدینگ آزمون آیلتس آکادمیک

شامل سه متن طولانی هست که از توصیفی و واقعی به گفتمان و تحلیلی متنوعه و از کتابها، مجلات، نشریات و روزنامه‌ها گرفته شده‌اند. در واقع مطالب برای یک مخاطب غیر متخصص انتخاب شده اما مناسب برای افرادیه که در دوره‌های دانشگاهی ثبت‌نام میکنن و یا به دنبال ثبت نام حرفه‌ای هستند.

ریدینگ آزمون آیلتس جنرال

شامل عباراتی منتخب از کتاب‌ها، مجلات، روزنامه‌ها، یادداشت‌ها، تبلیغات، کتابچه‌های راهنما و دستورالعمل‌هاست. این‌ها همان متریالی هستند که شما احتمالا روزانه در یک محیط انگلیسی زبان با آن مواجه میشید.

قالب آزمون رایتینگ یا مهارت نوشتاری

60 دقیقه

رایتینگ آزمون آیلتس آکادمیک

موضوعات مورد علاقه عموم و مناسب برای آزمون ورودی دانشجویان دوره کارشناسی و تحصیلات تکمیلی و یا ثبت نام حرفه‌ای در این قسمت بیشتر مدنظره. دو کار رو شما باید انجام بدید:

اول – به شما یک نمودار، جدول ارائه میشه و ازتون میخوان که اون رو توصیف، خلاصه کنید یا توضیح بدید یا ممکنه ازتون بخوان برای توصیف و توضیح داده‌ها، مراحل یک فرآیند، نحوه کار یا توصیف یک شی یا رویداد، اطلاعاتی رو بنویسید.

دوم – ازتون خواسته میشه که در پاسخ به یک دیدگاه، بحث یا مشکل، یک مقاله بنویسید. پاسخ به هر دوی این سوالات باید در قالب رسمی باشه.

رایتینگ آزمون آیلتس جنرال

در این بخش معمولاً موضوعات مورد علاقه عموم رو بیشتر مورد بررسی قرا میدن. در این قسمت از شما دو کار خواسته میشه:

اول – شما با یک موقعیت روبرو میشید و ازتون میخوان با توجه به اون نوشتن نامه‌ای بنویسید و این وضعیت رو توضیح بدید یا یک سری اطلاعات را در مورد اون بگید. نامه ممکنه که به صورت شخصی و غیر رسمی، نیمه رسمی یا رسمی باشه.

دوم – از شما خواسته میشه که در پاسخ به یک دیدگاه، بحث یا مشکل، یک مقاله بنویسید.

قالب اسپیکینگ یا مهارت صحبت کردن

11-14 دقیقه

در بخش صحبت کردن به انگلیسی یا اسپیکینگ، مهارت شما رو در این زمینه مورد ارزیابی قرار میدند. تمام آزمون ضبط میشه.

بخش اول: از شما سوالاتی عمومی در مورد خودتون و طیف وسیعی از موضوعات آشنا مثل خونه، خانواده، کار، تحصیلات و علایقتون پرسیده میشه. این بخش بین چهار تا پنج دقیقه طول میکشه.

بخش دوم: به شما یک کارت داده میشه و ازتون میخواند در مورد یک موضوع خاص که بر روی کارت نوشته شده صحبت کنید. قبل از صحبت کردن یک دقیقه به شما وقت میدند و بعد از اون باید بدون وقفه بین یک تا دو دقیقه در مورد اون موضوع صحبت کنید. بعد از اون مصاحبه کننده یک یا دو سوال را در مورد همون موضوع ازتون میپرسه و شما جواب میدید.

بخش سوم: از شما سوالات بیشتری در مورد موضوعی که در بخش 2 خواسته شده بود پرسیده میشه. این به شما فرصتی برای گفتن بیشتر ایده‌ها و مسائل انتزاعی رو در اختیارتون قرار میده. این قسمت آزمون بین چهار تا پنج دقیقه طول میکشه.

نمره بندی در آزمون آیلتس به چه صورته؟

نتایج IELTS بین نمرات 1 تا 9 اعلام میشه.

در واقع نتایج IELTS  طوری طراحی شدند که بسیار ساده و راحت قابل درک‌اند. اونها به صورت نمراتی از 1 (کمترین) تا 9 (بالاترین) گزارش میشند.

محاسبه  نمرات آزمون آیلتس

برای هر بخش آزمون- گوش دادن، خواندن، نوشتن و صحبت کردن- نمره‌ای از 1 (کمترین) تا 9 (بالاترین) در نظر گرفته شده است. نمرات هر کدام از این بخش‌ها گرد شده و میانگین اون‌ها به عنوان نمره کل (overall score) اعلام میشه.

مدت اعتبار آزمون آیلتس

معمولاً مدت زمان اعتبار نتیجه آزمون آیلتس دو سال هست.

اطمینان از کیفیت و  رعایت انصاف در آزمون آیلتس

آیلتس توسط افراد و سازمان‌هایی در سراسر جهان برای انطباق، قابلیت اطمینان و استانداردهایی با کیفیت بالا شناخته شده و مورد اعتماده.

رویکرد آیلتس به عنوان تضمین رعایت انصاف برای همه شرکت کنندگان در هر کدوم از ملیت‌ها، زمینه‌های فرهنگی، جنسیت و نیازهای خاص، به رسمیت شناخته شده .

شرکت‌کنندگان در این آزمون کاملاً  احساس اطمینان میکنند چرا که آزمون آیلتس:

  • ارزیابی معتبر و دقیق از چهار مهارت زبان را ارائه میده: گوش دادن، خواندن، نوشتن و صحبت کردن.
  • مهارت‌های زبان را ارزیابی میکنه، نه دانش تخصصی. مباحث تحت پوشش  در آزمون طوری هست که همه آزمون دهنده‌ها میتونن به سوالات اون پاسخ بدن.
  • روی ارزیابی توانایی‌های عملی ارتباطی تمرکز داره.
  • از طریق انتخاب بین دو نوع آزمون به اهداف علمی و غیر آکادمیک کمک میکنه.
  • قسمت Speaking به صورت رو در رو برگزار میشه
  • تمام انواع استانداردهای زبان بومی انگلیسی، از جمله آمریکای شمالی و انگلیس را به رسمیت میشناسه.
  • تضمین میکنه که سوالات آزمون به طور گسترده‌ای با افراد مختلف از فرهنگ‌های مختلف آزمایش میشه تا تأیید کنند که سوالات مناسب و عادلانه‌اند.

سیستم‌ها و ضمانت‌ها برای اطمینان از کیفیت

ما اطمینان داریم که تحویل آزمون، از طریق آموزش دقیق و نظارت مستمر مراکز آزمون، کاملاً هماهنگ و ایمنه.

اطمینان از قابلیت اطمینان نتایج

در آزمون IELTS  بالاترین کیفیت کنترل، روش‌های امنیتی و شیوه‌های مدیریت یکپارچه اعمال میشه شامل:

  • روش‌های دقیق برای بررسی و تأیید هویت داوطلب
  • تست‌هایی که به صورت انحصاری برای هر آزمون طراحی شده و هرگز دوبار آزمون مشابه گرفته نمیشه
  • نمره‌دهی حداقل توسط 2 نفر
  • چاپ فرم گزارش تست
  • سرویس تأیید نتایج آنلاین

امنیت آزمون

اقدامات امنیتی فراوانی برای حمایت از حامیان واقعی و محافظت از منافع سازمان‌هایی که بر پایه یکپارچگی نتایج آیلتس تکیه دارند، وجود داره.

یک مجموعه سختگیرانه از پروتکل‌ها برای حفاظت از هر جنبه‌ای از آزمون آیلتس وجود داره، از جمله:

  • مقررات بسیار سفت و سخت پیرامون برگه‌های امتحانی
  • سیستم‌های ثبت نام و تأیید آزمون‌های بیومتریک
  • آموزش کارکنان مرکز تست جهت کمک به اون‌ها در شناسایی افراد خاطی و جلوگیری از تقلب
  • شرایط آزمون تحت کنترل دقیق
  • بررسی دقیق نتایج آزمون قبل از انتشار

این رویکرد چند لایه برای تست امنیت که شامل یک روند درست برای مراکز آزمون و پروتکل‌های سختگیرانه پیرامون عملیات و حسابرسی آن مرکز است، صورت می گیره.

شرکای آیلتس همچنین با همکاری مقامات مربوطه در سراسر جهان، از جمله سازمان‌های مهاجرتی و آژانس‌های اجرای قانون، برای شناسایی و جلوگیری از هر گونه تقلب، مراکز خاطی و متقلب رو مطابق با قوانین محلی محاکمه مکنند.

تأیید نمرات IELTS

سازمان‌هایی که از آزمون آیلتس استفاده میکنند، به شدت تشویق میشن تا هر نتیجه‌ای که به آن‌ها داده میشه رو به عنوان یک ضمانت اضافی در برابر اسناد جعلی بررسی کنند. اون‌ها میتونند این کار رو به سرعت و به راحتی  با استفاده از سرویس تأیید آنلاین نتایج آزمون آیلتس انجام بدند و اطلاعات رو در فرم  پایگاه اطلاعاتی IELTS بررسی میکنند. این فرم دارای ویژگی‌های امنیتی فراوانی است، از جمله برگه امتحانی امنیتی، تأییدیه توسط مهر تأییدیه IELTS و عکاسی با وضوح بالا از شرکت‌کننده.

در جایی که سازمانها متوجه شدند که نتایج ارائه شده به اون‌ها با نتیجه‌ای که توسط سرویس تأیید ذخیره شده مطابقت نداره، توصیه میشه با شرکای آیلتس تماس بگیرند تا موضوع مورد بررسی قرار بگیره.

دسته‌ها: IELTS, Tips برچسب‌ها: IELTS, IELTS Tips, Tips, آزمون آیلتس, آیلتس, نکات ضرروری آیلتس, نکات کلیدی آیلتس

Subscribe
Notify of
guest

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
IELTS writing course - sidebar
IELTS speaking course - sidebar

خبرنامه

برای دریافت جدیدترین مطالب آموزشی درخبرنامه‌ی ما عضو شوید.     عضویت در خبرنامه

جست و جو در مقاله‌های آموزشی

  • دسته‌ها

  • سطوح

تماس با ما

آدرس: تهران، بزرگراه صیاد شیرازی، خیابان صنایع، خیابان گلزار، کوچه لادن شرقی، دوازده‌متری ولی‌عصر، کوچه قائم، کارخانه نوآوری های‌وی
تلفن: ۴۲۰۰۹۱۰ (۰۹۲۲)
شنبه تا چهارشنبه ۱۰ تا ۲۰
فکس: ۸۹۷۷۲۷۱۷ (۲۱)
ایمیل : [email protected]
  • همکاری با ما
  • حریم خصوصی
  • شرایط استفاده
کانال تلگرام آیلتس: [email protected]

تمامی حقوق برای زبان تیپس محفوظ است.

wpDiscuz